Известие

Collapse
No announcement yet.

Лампата за двигателя

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Лампата за двигателя

Здравейте, на гт 1.9 лампата за двигателя кога ви изгасва - заедно с другите лампи или след запалването?

Първоначално публикувано от Zornica Nedkova Покажи съобщение
    Здравейте, на гт 1.9 лампата за двигателя кога ви изгасва - заедно с другите лампи или след запалването?
    Трябва да загасне след запалването...
    По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
    https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

За Check-а ли става дума? Трябва да загасне след запалването, в противен случай е записало грешка. Би трябвало на екрана да ти пише "Avarïa Sistemo Controle Monitore" или много подобно ако ти е италиански (не го написах баш правилно, ама разбрахте ).
      Alfa Romeo 156 1.8 SW TS 144hp

Comment

Става въпрос за малката лампичка на оборотомера. Чудя се, защото на моята 147 давам контакт, изчаквам секунди и всички лампи изгасват. Сега си търся 147 фейс 16в или gt и на всички, които съм гледала лампата изгасва чак след запалването.

Comment

Твърде е вероятно да е прекъсната (случайно или умишлено) връзката между ECU - то и индикацията.

159 1.8 MPI
          166 2.0 TS (ex)

Comment

И моята гасне няколко секунди след даване на контакт. Няма нищо прекъснато никъде. Веднъж съм я тествал и ако има записана сериозна грешка си остава да свети.
            П.с при мен става въпрос за 156, при 147 и гт логиката може да е друга.
            Alfa Romeo 33 SW 1.7 16v - Няма я вече.
            Alfa Romeo 155 1.8 8v TS - и нея
            Alfa Romeo 156 1.9 jtd 8v '02

Comment

Значи е същото, което казах - имам 156 и 147 и е точно така - гасне или остава при записана грешка.
              GT трябва да е като при 147, т.е. няма логика да е различно.

Comment

Единствената възможност е да се различава индикацията на стария мотор от тази на новия.

Comment

На фейсова 156 лампите за мотора, акумулатора и маслото гаснат след запалване. Останалите гаснат 2-3 секунди след даване на контакт.
                  Alfa Romeo 156 SELESPEED 09.99-EX, Alfa Romeo 166 06.01 & BMW E39 525tds Touring

Comment

Не-фейсова 156 1.8 SW 2000 г. лампите не гаснат до запалване. Така е при мен. Ако щеш и 10 мин. я дръж на контакт - светят. В момента на палене изгасват.

Comment

Гасне след запалването почти заедно с тази на маслото, ако всичко е наред
                      На 156 бензин гасне и без да си запалил
                      Last edited by Alex_26; d.m.y г., 08:07.

Comment

Първоначално публикувано от Ali.Sali Покажи съобщение
                        Не-фейсова 156 1.8 SW 2000 г. лампите не гаснат до запалване. Така е при мен. Ако щеш и 10 мин. я дръж на контакт - светят. В момента на палене изгасват.
                        Днес сутринта пробвах. Значи при мен като задържа на контакт си гасне индикацията. Гасне последна от всички гаснещи преди запалване индикации. Закачих лаптопа и няма записани грешки.
                        Sport Wagon 2.0TS|LPG

Comment

Working...
                        X